Urmărește emisiunea live
Cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol: Toată lumea plângea în casă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Instagram Smiley
Foto: Instagram Smiley
Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol?

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. Recent, cei doi au devenit părinți. Smiley trăiește cele mai frumoase clipe alături de Gina Pistol și micuța lor Josephine. De când au devenit părinți, cei doi radiază și se declară îndrăgostiți de minunea lor. 

În emisiunea de pe YouTube a solistului, Gina și Smiley au spus care a fost cel mai romantic lucru pe care artistul l-a făcut pentru prezentatoarea TV. „Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. Nu am putut niciodată să-i fac o surpriză…”, a explicat Smiley. „De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări atunci și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: Cât mai stai în baie? Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine? El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos! În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările”, a povestit Gina Pistol.

„Toată lumea plângea în casă”, a completat Smiley.

„Și a mai fost când am ajuns seara de la filmări. Am intrat cu mașina și vedeam prea multă lumină, dar nu știam de ce. Curtea era un peisaj feeric. Ningea, luminițe prin toți copacii și eu plângeam la poartă”, a mai povestit Gina Pistol. 

Gina Pistol, despre provocările vieții de mamă

Gina Pistol a vorbit și despre provocările vieții de mamă. „Îți formezi o idee despre ceea ce înseamnă să fii mamă și ai impresia că ești pregătită. Tot ce citești în lunile de sarcină și tot ce ți se spune în spital după ce naști, când pășești în casă, se șterg toate din cap. Ajungi acasă cu un copil și nu ai o cărticică despre cum se asamblează, ca la mobilă, și ai câteva zile în care ești dezorientată”, a spus Gina Pistol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel