Cele cinci minore dispărute din centrul de plasament au fost găsite
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Toate cele cinci minore care au dispărut dintr-un centru de plasament din municipiul Dorohoi, sâmbătă, au fost identificate.

După ce prima din cele cinci a fost identificată chiar din prima zi de căutări, celelalte patru au fost identificate marți seară, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, scrie stiri.botosani.ro.

Cele cinci minore au părăsit centrul la data de 3 aprilie cu învoire pentru câteva ore, însă nu s-au mai întors și nici nu au putut fi contactate.

“Acestea au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la părăsirea centrului de plasament, precum și a intregii situații de fapt, în vederea luării măsurilor care se impun”, au declarat polițiștii de la Botoșani.

Minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament și în trecut

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, spunea zilele trecute că „minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut, fiind identificate de fiecare data atât pe raza municipiului Dorohoi, cât şi în municipiul Botoşani”.

Fetele au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. Ele se numesc Florentina Cobzariu (de 16 ani), Ana Maria Pandel (15 ani), Ionela Viciriuc (17 ani), Florentina Viciriuc (16 ani) şi Denisa Ungureanu (13 ani).

Sursă: stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel