Cele mai AȘTEPTATE cifre după poza VIRALĂ cu Orban. Vâlcu: Va avea impact asupra acestor oameni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Val Vâlcu a comentat imaginea cu premierul Ludovic Orban care a devenit virală, în weekend, pe Internet.

O fotografie în care apar, într-un birou, Ludovic Orban și mai mulți miniștri s-a viralizat rapid pe Facebook. Premierul a spus că imaginea a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis, ceea ce ulterior s-a și întâmplat.

Val Vâlcu a comentat acest subiect, luni, în platoul Antena 3. „Cine nu a fumat în biroul lui de la firmă sau într-un spațiu de genul acesta să ridice piatra. Cine nu a postat, din cauza funcției autocorrect, cine știe ce prostie sau nu a trimis din greșeală un e-mail la fel. Însă o astfel de imagine pentru Guvern e devastatoare. Alfred Bulai spunea: e ca și cum ai pune pe cineva de la Administrația Cimitirelor șef la un spital. Mesajul pe care îl transmite e devastator. Nu mă refer aici la electoratul PNL, ci la nehotărâți. La cei care au suferit în această perioadă, care au avut terasele închise, care nu au putut să-și facă o mică afacere, care s-au plictisit în casă. Evident că ei dau vina pe Guvern, asta în primul rând. În al doilea rând, cum poate să guverneze dacă nu poate să se autoprotejeze?”

„Petrecerea șefului este un ritual. La ziua de naștere a lui Iliescu se duceau cu autocarul. La toți demnitarii importanți se perindă unii care vor să fie văzuți alături de șef și să zică apoi: dom'le, eu am fost la petrecere!”, a adăugat Val Vâlcu.

„După două luni de privațiuni, afaceri închise și după cât spun unii că au suferit - fiecare își evaluează propria suferință (nu mai suport canapeaua, nu mai pot la Netflix) -, să-l vezi pe premier în această ipostază… Vreau să văd sondajele după această imagine”, a subliniat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel