Cele mai bune FILME DE CRĂCIUN de pe Netflix, lansate în 2020
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Jade87 de la Pixabay
Imagine de Jade87 de la Pixabay
Ne aflăm în perioada în care filmele de Crăciun sunt la mare căutare printre abonații Netflix. DC News vă prezintă o listă cu cele mai bune filme de Crăciun, lansate în 2020.

Netflix. Filme de Crăciun 2020

1. Miezul nopții la Magnolia (2020) 

„Prieteni vechi și moderatori la radioul local, Maggie și Jack se prefac că sunt un cuplu în fața familiilor și ascultătorilor, sperând să fie difuzați la nivel național”, descrie Netflix. 

Distribuție: Natalie Hall, Evan Williams, Michael Gordin Shore, Steve Cumyn, Albert Brooks.

2. Un schimb regal 2 (2020) 

„Ceremonia de încoronare a lui Margaret, de Crăciun, îi complică viața amoroasă, dar Stacy intră în joc și o salvează. O a doua sosie îi va strica oare planurile?”.

Distribuție: Vanessa Hugdens, Nick Sagar, Sam Palladio, Mia Lloyd, Lachlan Nieboer, Rickey Norwood, Florence Hall, Suanne Braun, Mark Fleishmann. 

3. Operațiunea Crăciun fericit (2020)

„O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze de la tropice a forțelor aeriene americane, pe care venise să o închidă.”

Distribuție: Kat Graham, Alexander Ludwig, Virginia Madsen, Janet Kidder, Jeff Joseph, Bethany Brown, Trezzo Mahoro, Rohan Campbell, Aliza Vellani, Aaron Douglas, Xavier de Guzman, Bruce Best.

4. Jingle Jangle: O aventură de Crăciun (2020)

„La zece ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata sa curioasă apare în viața lui.”

Distribuție: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville, Anika Noni Rose, Madalen Mills, Phylicia Rashad, Ricky Martin, Justin Cornwell, Sharon Rose, Lisa Davina Philip, Kieron Dyer. 

5. Un Crăciun extraterestru (2020) - animație 

„Un spiriduș confundă un extratestru micuț cu un cadou de Crăciun, neștiind că acesta vrea să distrugă gravitația Pământului și să fure toate cadourile”, se arată în descrierea Netflix. 

Distribuție: Keythe Farley, Dee Bradley Baker, Kaliayh Rhambo, Michelle Deco, Barbara Goodson. 

6. Iubiți de sărbători (2020)

„Sătui să fie singuri de sărbători, doi străini se înțeleg să fie perechea celuilalt la evenimentele din an. Însă sentimentele adevărate nu întârzie să-și facă apariția.”

Distribuție: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, Frances Fisher, Jessica Capshaw, Andrew Bachelor, Cynthy Wu, Alex Moffat, Manish Dayal.

De asemenea, Netflix anunță că pe 1 decembrie apare „Dorința de Crăciun a Angelei”, iar pe 11 decembrie, „Crăciunul cu Hank și camionul de gunoi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel