Cele mai importante companii de pe internet, LECŢII CRUCIALE desprinse din pandemie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Aplicații telefon
Aplicații telefon
Asociaţia Europeană pentru Digitalizare anunţă că principalele companii de pe internet, Facebook, Youtube, Twitter, Google, au desprins lecţii importante din perioada de pandemie. 

"Ca o asociaţie a companiile de pe internet, ne luăm rolul foarte în serios în aceste vremuri. Şi sunt multe lucruri pe care le putem învăţa despre cum să avem un internet mai sigur. 

Mulţi dintre membrii noştri şi-au intensificat eforturile pentru a asigura înlăturarea informaţiilor false şi pentru a îndruma oamenii spre informaţii corecte, de la autorităţi şi surse oficiale. COVID-19 a forţat companiile, dar şi guvernele să facă lucruri inimaginabile până acum. Şi companiile din internet au trebuit să se adapteze la noua eră şi să înfrunte o criză fără precedent", a declarat Siada El Ramly, directorul general al Asociaţiei Europene pentru Digitalizare, pentru Euronews

"Companiile de vârf din domeniul internetului s-au comportat responsabil şi vor continua să lucreze în interesul utilizatorilor şi al afacerilor care depind de noi. Am eliberat banda de internet prin reducerea calităţii video pe anumite platforme de streaming, am înlăturat informaţiile false, am făcut multe. Trebuie să învăţăm din această criză", a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel