Cele mai importante ȘTIRI ale zilei. Informații esențiale care te privesc
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Iată cele mai importante informații ale zilei de luni, 20 iulie, până la ora 16:00, pe care nu trebuie să le ratezi! Sunt știrile zilei!

1. EXCLUSIV  Starea de urgență de la 1 august? ARAFAT dă cărțile pe față. Ce e posibil

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus ar putea duce la noi blocaje în România. Autoritățile fac analize și se pregătesc să ia măsuri. 

2. MAI - bilanț COVID-19. Numărul infecțiilor din ultimele 24 de ore - Date 20 iulie 2020

Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne actualizează în fiecare zi la ora 13:00 datele cu privire la numărul infecțiilor, vindecărilor și deceselor de COVID-19 în România. 

3. 1 milion de cazuri în România. Orban, declarație de ultimă oră

Premierul Ludovic Orban a făcut anunțul momentului în ceea ce privește scenariul în care România ar ajunge la 1 milion ce cazuri de COVID-19. 

4. Cel mai SUMBRU SCENARIU. Câte cazuri pe zi vor fi în septembrie în România. Două variante catastrofale! Date de ultim moment

Ultimul studiu vine să arate ce măsuri trebuie luate urgent pentru a nu ajunge în cel mai sumbru scenariu. Ce se va întâmpla dacă lucrurile vor continua așa cum sunt acum. 

5. Andreea Esca RUPE tăcerea. Are sau nu COVID-19? Reacție EXPLOZIVĂ. "Atât am putut să duc. PANICATĂ"

Andreea Esca s-a decis să spună totul despre zvonurile apărute în spațiul public. A fost sau nu infectată cu COVID-19? 

6. Esca, anunțul momentului despre COVID-19. Chirieac: Divertisment și audiență. Lumea nu va crede lucrul acesta

O țară întreagă așteaptă vești despre starea de sănătate a Andreei Esca și a soțului ei, Alexandre Eram, despre care s-a tot spus că s-ar fi infectat cu COVID-19.

7. EXCLUSIV  Summitul UE, din nou indecis. Liderii europeni nu s-au înţeles la împărţirea banilor. Mircea Coşea, AVERTISMENT: 2021, COMPLICAT pentru România

Profesorul Mircea Coşea a explicat, în exclusivitate pentru DCNEWS, care este motivul tensiunilor de la Summitul UE, dar şi despre pericolul pe care aceste tensiuni îl reprezintă pentru România. 

8. EXCLUSIV  Vacanță în GRECIA în pandemie. Ce am găsit în Paralia Katerini: ”Renunțați la accesoriul COVID”. Cum se servește masa bufet suedez, ce măsuri sunt luate

Vacanţa peste hotare este un subiect destul de controversat în ultima perioadă din cauza coronavirusului. Unii au dat înapoi, şi-au anulat vacanţele sau le-au reprogramat, alţii au decis să nu renunţe. Printre aceştia din urmă mă număr şi eu şi vă voi povesti, în rândurile ce urmează, cum s-a desfăşurat sejurul meu pe meleagurile elene.

9. CNN: Containere cu deșeuri din România, aruncate într-un port din Malaezia. Se solicită ANCHETA Interpol

Presa internațională titrează că peste 1.800 de tone de gunoaie și deșeuri toxice ar fi fost trimise din România către un port din Malaezia. Autoritățile de acolo vor trimite containerele cu încărcătura înapoi în țară. 

10. Virgil Musta anunță COLAPSUL. Semnal de ALARMĂ. "BLOCAJ". "În al 12-lea ceas, oamenii să înțeleagă. NU este de JOACĂ!"

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara a vorbit despre scenariile sumbre care pândesc România pentru următoare perioadă, dar și despre situația dramatică de la spitalul din Timișoara.

11. Nelu Tătaru, moment tragi-COMIC. NU a fost lăsat să intre la Spitalul din Lețcani. Motivul HALUCINANT

Miniștrii Nelu Tătaru și Costel Alexe au trecut prin momente incredibile la Spitalul din Lețcani. Nu au fost lăsați să intre. Iată motivul halucinant. 

12. Tăriceanu, ieșire nervoasă: Lăsați-ne să revenim la viață! Nu mai pot suporta!

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit într-o postare pe Facebook, susținând că nu mai poate suporta ”isteria” creată în jurul coronavirusului și cere să nu mai fie făcute publice rapoartele zilnice ale ”Grupului de (Dez)Informare Strategică”.

13. EXCLUSIV  Lovitură în programul Noua Casă! Câciu, ipoteză GRAVĂ! ”Se intervine brutal”

Economistul Adrian Câciu e explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, ce impact va avea în piaţa imobiliară programul Noua Casă, dar şi faptul că avansul pentru acest program va fi ridicat la 15 la sută. 

14. EXCLUSIV  Sună ALARMA în Guvernul Orban: ”Este o CAPCANĂ!”. Avertisment FERM: Trebuie RECUNOSCUT

Semnal de alarmă vehement pe scena politică. Guvernul PNL, greșeală majoră! Ce fac alte țări europene? 

15. Înșelătorie românească, demascată în PRAGA. Tineri prinşi pe stradă cu minciuna - VIDEO

Mai mulţi tineri din România au fost prinşi în flagrant pe străzile din Praga, înşelând turiştii şi localnicii. 

16. Andrei Caramitru, luat la rost de părintele Calistrat Chifan: "Ultima lichea de pe mapamond". Răspuns fulger: "O să mă rog pentru pacea sufletului tău"

Într-un interviu filmat înainte de Paște, părintele Calistat Chifan îl critică dur pe Andrei Caramitru. Acesta din urmă i-a dat replica imediat ce a descoperit materialul video care a fost încărcat pe YouTube.

17. Prognoză sumbră. Iancu Guda: Pierdere de 100 de miliarde de lei față de 2019. Nu mai putem să ne permitem acest LUX

Economistul Iancu Guda a vorbit despre luxul pe care România nu și-l mai poate permite în acest moment, din punct de vedere economic. Pierderea este de o sută de miliarde de lei.

18. Vom avea VACCIN anti-COVID-19 anul acesta? Producătorii de medicamente explică OBSTACOLELE

Dragoș Damian, director executiv PRIMER (Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente din România), a explicat de ce nu ne putem aștepta prea curând la apariția pe piață a unui vaccin eficient pe care să ne putem baza în lupta cu pandemia.

19. Meghan și Harry, GAFĂ uriașă. Ducii IPOCRIZIEI? Cum au fost SURPRINȘI

Meghan și Harry sunt iar în centrul atenției după ce au fost surprinși făcând o gafă uriașă. 

20. EXCLUSIV  Luna Nouă, probleme URIAȘE pentru zodii. "Ruperi DUREROASE". Mare ATENȚIE! "Îți face mult RĂU"

Astăzi, 20 iulie, va avea loc o Lună Nouă în Rac. De ce este un eveniment astrolog special aflați de la astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel