Cele mai importante ȘTIRI ale zilei. Nu TREBUIE să le RATEZI
Autor: Giorgiana Croitoru pe 17 iul, 23:52 | Info utile
Exclusiv

Iată cele mai bune informații ale zilei pe care nu trebuie să le ratezi. Informațiile momentului - 17 iulie 2020. 

Camioane cu lemne au fost oprite în trafic. Ce s-a descoperit. VEZI: S-a APLAUDAT la final! ȘOC după ce au oprit CAMIOANELE PLINE cu LEMNE. ”Nu mai am cuvinte, ce pot să vă mai zic?”

Fenechiu a adormit în direct! VIDEO spectaculos cu liderul PNL. Oana Zamfir: N-ați fost atent...

Managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, susțină că ar putea urma un ”tsunami” la toamnă, în pandemia de COVID-19. VEZI: ”Creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău”. Managerul ”Victor Babeș” Timișoara, ipoteză cruntă: TSUNAMI 

Auroritățile din Spania sunt în alertă și iau în calcul carantinarea unoz zone importante. O româncă susține că îi este frică de ce va urma acolo. VEZI: ALERTĂ în Spania. Intră în CARANTINĂ. O româncă rupe tăcerea: Mi-e TEAMĂ. E îngrijorător. Un judecător va DECIDE

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre o posibilă moțiune de cenzură în luna august. VEZI: PNL n-are de ales! DECIZIE pe majorarea PENSIILOR. Chirieac: Moment PUTERNIC!

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat reținut cu privire la alegerile locale și parlamentare de anul acesta, organizate în plină pandemie de coronavirus și în contextul în care numărul infecțiilor crește de la o zi la alta. VEZI:  Alegeri în pandemie! Chirieac anunță ce e mai rău: CATASTROFAL. Se poate amaneta viitorul României

Medicul Virgil Musta a tras un nou semnal de alarmă pentru populație, în lupta cu pandemia de COVID-19. VEZI: Cine va primi vaccinul anti-COVID. Virgil Musta a spus TOTUL. AVERTISMENT! "Primii BOGAȚII, apoi ceilalți"

Fostul jurnalist Felix Rache, actual politician, a declarat că a fost infectat cu coronavirus. VEZI: Felix Rache a fost infectat cu coronavirus. Două săptămâni, internat la Matei Balş. "M-a sunat dl Ciolacu"

Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată la TV, de la anunțul despărțirii. Momentul a fost cu adevărat stânjenitor. VEZI: Lidia și Răzvan, moment PENIBIL în direct. Replica neașteptată. Liniște în PLATOU. "Mă INTIMIDEZI"

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri