Cele mai importante ȘTIRI ale zilei. Nu TREBUIE să le RATEZI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Iată cele mai bune informații ale zilei pe care nu trebuie să le ratezi. Informațiile momentului - 17 iulie 2020. 

Camioane cu lemne au fost oprite în trafic. Ce s-a descoperit. VEZI: S-a APLAUDAT la final! ȘOC după ce au oprit CAMIOANELE PLINE cu LEMNE. ”Nu mai am cuvinte, ce pot să vă mai zic?”

Fenechiu a adormit în direct! VIDEO spectaculos cu liderul PNL. Oana Zamfir: N-ați fost atent...

Managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, susțină că ar putea urma un ”tsunami” la toamnă, în pandemia de COVID-19. VEZI: ”Creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău”. Managerul ”Victor Babeș” Timișoara, ipoteză cruntă: TSUNAMI 

Auroritățile din Spania sunt în alertă și iau în calcul carantinarea unoz zone importante. O româncă susține că îi este frică de ce va urma acolo. VEZI: ALERTĂ în Spania. Intră în CARANTINĂ. O româncă rupe tăcerea: Mi-e TEAMĂ. E îngrijorător. Un judecător va DECIDE

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre o posibilă moțiune de cenzură în luna august. VEZI: PNL n-are de ales! DECIZIE pe majorarea PENSIILOR. Chirieac: Moment PUTERNIC!

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat reținut cu privire la alegerile locale și parlamentare de anul acesta, organizate în plină pandemie de coronavirus și în contextul în care numărul infecțiilor crește de la o zi la alta. VEZI:  Alegeri în pandemie! Chirieac anunță ce e mai rău: CATASTROFAL. Se poate amaneta viitorul României

Medicul Virgil Musta a tras un nou semnal de alarmă pentru populație, în lupta cu pandemia de COVID-19. VEZI: Cine va primi vaccinul anti-COVID. Virgil Musta a spus TOTUL. AVERTISMENT! "Primii BOGAȚII, apoi ceilalți"

Fostul jurnalist Felix Rache, actual politician, a declarat că a fost infectat cu coronavirus. VEZI: Felix Rache a fost infectat cu coronavirus. Două săptămâni, internat la Matei Balş. "M-a sunat dl Ciolacu"

Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată la TV, de la anunțul despărțirii. Momentul a fost cu adevărat stânjenitor. VEZI: Lidia și Răzvan, moment PENIBIL în direct. Replica neașteptată. Liniște în PLATOU. "Mă INTIMIDEZI"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel