Cele mai mari greşeli pe care le faci când eşti la dietă. Evită-le!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Există câteva greşeli pe care foarte multe persoane le fac atunci când ţin o dietă. Vă prezentăm trei dintre acestea. Încercaţi să le evitaţi. 

Înfometarea este una dintre cele mai mari greşeli pe care le faceţi când sunteţi la dietă. Nu trebuie să săriți peste mese, chiar dacă ţineţi cură de slăbire. Ideal este să mâncați de patru-cinci ori pe zi. Secretul unei diete reuşite nu este înfometarea, ci să mâncaţi sănătos. Încercaţi să consumaţi alimente bogate în nutrienți, minerale, vitamine și proteine și evitaţi grăsimile.

De asemenea, nu este de niciun folos să începeți o dietă și să slăbiți câteva kilograme, dacă începeţi să mâncaţi din nou haotic. Este esențial să înveți să mănânci într-un mod echilibrat. Fructele şi legumele nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic.

Deveniți obsedat de calorii. Este important să ştii că nu este important câte calorii mănânci, ci din ce sunt făcute și dacă provin din proteine, hidrați sau grăsimi. Prin urmare, această obsesie de numărare a caloriilor nu este deloc bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel