Cele mai simple TRUCURI pentru folosirea Google Maps. Salvezi timp, dar şi baterie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Google Maps este una dintre aplicaţiile care consumă rapid bateria telefonului. În plus, mulţi şoferi se plâng că, spre deosebire de Waze, nu găseşte mereu traseul cel mai scurt. Iată, însă, câteva trucuri simple care te pot ajuta. 

1. Live View - vezi încotro mergi 

Această opţiune foloseşte camera telefonului pentru a scana clădirile din jurul tău şi pentru a pune o săgeată care să îţi indice exact traseul. 

Intră în aplicaţie Google Maps, introdu destinaţia şi apasă pe Indicaţii. Alege iconiţa pentru mersul pe jos. Apoi, la baza ecranului, ar trebui să apară butonul Live View. Orientează camera telefonului spre clădiri sau semne stradale. Asta e tot! 

2. Stai pe modul incognito 

Asta te poate ajuta să dispari din vizorul altor utilizatori, dar şi să ascunzi diverse locaţii spre care ai mers. Deschide aplicaţia, apasă pe iconiţa de profil din colţul dreapta sus şi selectează modul Incognito, conform cnet.com

3. Foloseşte Google Maps fără acces la internet 

Ştim deja că Google Maps consumă şi bateria, dar şi traficul de internet. Aşa că o soluţie la îndemână este folosirea aplicaţiei fără acces la internet. Pentru a face asta, trebuie să deschizi aplicaţia, să introduci destinaţia. În colţul din dreapta sus ar trebui să ai trei puncte de suspensie. Apasă pe ele şi alege opţiunea "descarcă harta offline". Închide internetul şi bucură-te de harta offline. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel