Cele mai tari ştiri ale zilei. Citeşte-le pe toate, aici
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un grupaj al celor mai importante ştiri din prima parte a zilei de joi, 13 august, vă este oferit în rândurile de mai jos.

Presiuni URIAŞE, înaintea moţiunii de cenzură. Pieleanu: E OBLIGAT s-o facă! VIDEO

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit, la DC News, despre presiunile care se fac în teritoriu asupra conducerii politice de la Bucureşti cu privire la depunerea moţiunii de cenzură.

MAJORARE PENSII. Pieleanu a DEZVĂLUIT o discuție cu un lider politic: Mi-a zis că nu-l interesează oamenii cu veniturile astea!

Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Marius Pieleanu au comentat subiectul momentului de pe scena politică, la DC Alegi.

Pieleanu: PSD, propunere-SURPRIZĂ de premier. Chirieac: Asta se va întâmpla DOAR cu acordul lui Iohannis / VIDEO

Scenariu bombă despre propunerea de premier venită din partea PSD!

Scenă care îți dă fiori. Ce a făcut o fetiță, în pandemie, la Teatrul Ion Creangă. Actrița Andra Mirescu: A fost trist... VIDEO

În vreme de pandemie, Teatrul Ion Creangă a găsit o soluție pentru a bucura sufletele copiilor, mici și mari, iar momentele emoționante nu au lipsit. 

Declic a intrat în posesia unui VIDEO BOMBĂ despre coronavirus. PRIVIȚI AICI! ”În caz contrar, oamenii vor fi ÎNCHIȘI în case”

Antoniu și echipa Declic au trimis mesaje tuturor care urmăresc activitatea organizației pentru a arăta adevărul despre coronavirus.

Chirieac, întrebare cheie: Va fi impus modelul românesc în sud-estul Europei?

În sud-estul Europei avem o vară fierbinte, cu tensiuni izbucnite brusc, în mai multe state din regiune. În acest context exploziv, Bogdan Chirieac lansează o întrebare cheie, într-un editorial scris pentru DCNews: va fi impus modelul românesc unor țări care l-au evitat, până acum? 

Cîțu S-A SCĂPAT despre pensii, în fața jurnaliștilor

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a făcut declarații după vizita de astăzi de la Bursa de Valori București.

S-au găsit urme de coronavirus într-un aliment pe care îl mâncăm aproape zilnic!

S-au găsit urme de coronavirus într-un aliment pe care îl mâncăm aproape zilnic!

OMS vrea limitarea accesului la stomatologie. Se ÎNCHID cabinetele în România? OFICIAL: Poziția Colegiului Medicilor Stomatologi

Vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi, Prof.Univ.Dr. Norina Forma, a spus dacă se impune închiderea cabinetelor stomatologice după recomandările OMS privind tratamentele cu aerosoli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel