Certificate COVID FALSE. Banciu, ACID: Cu 40 de euro ne ducem direct în RAI. Nu ți-o fi RUȘINE, tu, care mergi în Grecia cu PATEUL de acasă?
Autor: Giorgiana Croitoru pe 15 iul, 18:25 | Social

Jurnalistul Radu Banciu a comentat frauda cu teste negative la COVID-19, pentru turiști.

Radu Banciu a vorbit despre frauda care are loc la granița dintre Bulgaria și Grecia, unde se vând certificate false care demonstrează că turiștii nu sunt infectați cu COVID-19. 

"Au început să apară în sfârșit certificatele de COVID false. Exact acolo unde era mai mare buboiul, adică la granița Bulgaria și Grecia, Kulata-Promachonas, celebra frontieră terestră, singura deschisă unde se poate trece între Bulgaria și Grecia. Se vând certificate care demonstrează că nu ești bolnav. 30-40 de euro costă un test fals, gata s-au adaptat oamenii pentru care nu contrează nimic.

Noi nu avem nimic sfânt. Să știți că sunt tot ortodocși. Ortodoxia e lungă. Mai ales ca acolo granița colcăie de ortodoxie. S-au gândit că poate Dumnezeu o fi și el pe o insulă grecească. Uite la ce le-a venit ideea! Să trecem bolnavii în Grecia, să ne ducem neapărat, să ne facem vacanța la greci, n-are importanță dacă suntem bolnavi sau nu. Cu 40 de euro ne ducem direct în rai. Am fost cuminți până atunci, o să încercăm la Judecata respectivă să convingem acolo unde trebuie în înaltele, foarte înaltele sfere, acolo unde cred că și Emiliei Șercan i-ar fi un pic dificil... `40 de euro, am dat și eu o spăguță, Doamne, dacă tot m-ați ținut în casă... și am zis să mă mai duc câteva zile în Grecia înainte să o mierlesc`”, a spus jurnalistul.

"Te duci cu pateul de acasă"

 

"Voi, care vă duceți în cele mai ieftine vacanțe din lume, exact aici s-a născut certificatul fals de COVID-19, la granița greco-bulgărească? Tu care te duci să  mănânci din desagă în Grecia, te duci cu pateul de acasă... Nu ți-o fi rușine să mai dai 40 de euro pe un certificat? Se fac certificate ca pepenii în piață, e la modă", a completat el. 

Citește și: Teste coronavirus FALSE, depistate la intrarea în Grecia

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri