Cezar Baciu, consilierul USR care a votat bugetul local al Iaşului cu PNL, ales viceprimar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Primăria Municipiului Iaşi
Facebook Primăria Municipiului Iaşi
Cezar Baciu, consilierul local USR-PLUS care a votat bugetul municipiului Iaşi cot la cot cu liberalii, a fost votat în funcţia de viceprimar al oraşului. Alături de acesta, în aceeaşi funcţie a fost votat şi Daniel Juravle, de la PNL. 

"Așadar, proces verbal încheiat astăzi, 7 iunie 2021 în cadrul şedinţei extraordinare privind consemnarea în funcţiile de viceprimari. Comisia de numărare a voturilor din Consiliul Local Iași procedează la numărarea voturilor exprimate de către consilieri:

1. Numărul consilierilor prezent: 27

2. 13 voturi nule pentru Cezar Baciu și Daniel Juravle

2. 14 voturi pentru Cezar Baciu și Daniel Juravle. În consecință votul este final. Daniel Juravle și Cezar Baciu au fost aleși viceprimari", se arată în decizia Consiliului Local.

De altfel, informaţia circula pe surse încă dinaintea şedinţei. 

VEZI Consilierul USR-PLUS din Iaşi care a trădat partidul şi a votat bugetul local ar putea fi făcut viceprimar de PNL

Mihai Chirica, mesaj pentru cei doi şi "înţepătură" la USR-PLUS

"Mulţumesc foarte mult pentru cuvântul acordat. Este un moment important pe care trebuie să îl tratăm ca atare. Nu există o tehnică politică de răzbunare. Este o necesitate de a construi. Raţiunea va începe să domine. Nu cred că avem lucruri care să ne despartă atât de mult. Trebuie să luptăm împreună. Anul 2024 va fi un an important pentru toţi şi va trebui să arătăm ieşenilor că am meritat încrederea lor. Nu discutăm despre încercările de a ne pune piedici unuia celuilalt. Ieșenii s-au săturat să vorbim despre demagocie, ei nu mai vor să facă politică. Ei vor fapte, nu îi interesează cine şi cum guvernează. Vor un trai mai bun. Dacă facem acest lucru pentru ei sunt convins că toată lumea va pleca mulţumită moral, sufletește. Nu spun că ideile mele sunt cele mai bune. Cred cu tărie că împreună putem face lucrurile mai bune.

A fost un moment important pentru oraș. Pulsul orașului a fost pozitiv la adresa colegului Cezar Baciu atunci când acesta a votat Bugetul Municipiului Iași. Domnul Cezar Baciu va prelua toate proiectele pe care USR-PLUS și le-a propus prin bugetul local. Daniel Juravle va sta lângă mine nu după voia mea sau a domniei sale ci după voia voastră. Ne reîntâlniri în şedinţe, criticam lucrurile mai puţin bune şi găsim soluţii. Vom putea conserva electoratul care ne-a votat. În caz contrar, s-ar putea să avem surprize. Cred că PSD cu consilierii pe care îi are, alături de celelalte vom găsi soluții rezonabile pentru fiecare propunere. Invit pe cei doi colegi să vină alături de noi. S-a completat masa administrativă de care aveam nevoie. Trebuie să stabilim echilibru. Nu le va fi uşor. De astăzi începe greul. Până acum au fost doar consilieri locali. De azi începe foarte mult greu", a declarat Mihai Chirica.

Cezar Baciu, prima declaraţie după alegere 

"Vă mulţumesc, dragi colegi, pentru susţinere. O mare greutate s-a pus pe umerii mei. O să-mi asum acest aspect. Voi lucra în interesul cetăţenilor aşa cum am mai spus", a declarat acesta, conform bzi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel