Cezar Ionașcu, despre efeminarea bărbatului modern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Cezar Ionașcu, consilier de imagine, a discutat la Interviurile DC News despre vestimentație și atitudine masculină și despre miturile industriei de modă.

Cezar Ionașcu a abordat și tema efeminării bărbatului modern, un trend despre care crede că va continua să se amplifice. Legat de acest subiect, consilierul de imagine a vorbit despre moda gleznei dezgolite la bărbat, o practică originar feminină, însă care a fost asimilată de mase, prin „manopere dolosive".

„Acum vreo trei ani a apărut glezna dezgolită la bărbatul român, glezna fără șosetă și primul sacou mov în România. Dincolo de modă, există niște legi ale firii, pe care am să le repet mereu. Bărbatul e bărbat și femeia e femeie. Un bărbat îmbrăcat în femeie nu este un lucru natural, normal, nici acum 6000 de ani, nici peste 4000 de ani. Bărbatul ar trebui să rămână bărbat. M-au acuzat cei din urbe, cei din anumite comunități locale, că am ceva cu această efeminare a bărbatului, emascularea lui, ajungând până la invective și acuzații la adresa faptului că am ceva cu homosexualii (...)", a declarat Ionașcu.

Glezna la vedere, testosteron lipsă 

„O stare de anormalitate de acum 20 de ani, declarată în afara legii, care prin manopere dolosive, în ultimii 16 ani a intrat în normalitate și apoi în obligativitate, nu e o direcțiune bună pentru o țară manifest creștină în proporție de 68% (...) Dacă tu îți pui gleznele la vedere sau iarna la 5 grade nu porti șosete sau porți sacouri galbene, n-am nimic cu tine, dar ești mai puțin bărbat. Ești foarte puțin bărbat.", a subliniat Cezar Ionașcu pentru DC News.

Cezar Ionașcu este consilier de imagine la Image Academy și autor al mai multor cursuri de atitudine în business. Începând cu anul 2009, a livrat audienței singurul compendiu de vestimentație și atitudine masculină la nivel local, „Domni de România”. Cezar Ionașcu a pus umărul la conceperea și lansarea Consiglieri în România, unul dintre cele mai de prestigiu brand-uri masculine.

VEZI AICI interviul integral. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel