CFR Cluj - FC Sevilla. Castro, preşedintele Sevillei: Trebuie să arătăm că vrem să câştigăm Europa League
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Goal.com
Foto: Goal.com
'Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem favoriţi', a declarat preşedintele clubului de fotbal Sevilla FC, Jose Castro, înaintea meciului de joi de pe terenul lui CFR Cluj, din turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League, scrie site-ul grupării spaniole.

Europa League este o 'competiţie foarte importantă şi esenţială pentru noi', a afirmat Castro. 'Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem favoriţi şi trebuie să arătăm că vrem să câştigăm această competiţie', a spus oficialul echipei care deţine recordul de victorii în Europa League (cinci).

'Vom începe să câştigăm şi să ajungem acolo unde ne este locul'

Castro a vorbit despre rezultatele slabe înregistrate de Sevilla de la începutul anului: 'Această entitate are un proiect clar pentru prezent şi viitor. Lucrurile n-au mers în ultima vreme, dar am încredere maximă în toţi cei care formăm sectorul sportiv. Vom începe să câştigăm şi să ajungem acolo unde ne este locul'. 'Sunt îngrijorat, clar, altfel aş fi un iresponsabil. Trebuie însă să avem încredere în grup şi desigur că avem', a adăugat el 'Antrenorul (Julen Lopetegui - n. r.) este parte a grupului sportiv pe care l-am format pentru prezent şi viitor.

'Avem încredere în el la fel ca atunci când am început în iulie. În antrenor şi în lot. Nu am nici cea mai mică îndoială. Am întărit lotul în ultimul mercato şi avem încredere deplină că lucrurile vor merge bine. A venit o perioadă mai proastă, cum i se întâmplă oricui, însă am încredere în tot grupul sportiv. Suntem în grafic sau aproape cu obiectivele', a spus Castro. El a vorbit despre relaţia sa cu Lopetegui.

'Vorbesc în fiecare zi cu antrenorul. Îl văd cu dorinţa de a realiza ceva, cu moralul intact. Lucrurile trebuie să se schimbe şi sperăm că asta se va întâmpla începând de mâine, în această competiţie atât de specială.' Meciul CFR Cluj - Sevilla FC va avea loc, joi, de la ora 19:55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în manşa întâi a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel