CFR Cluj, anunţ după zvonurile privind DEMITEREA lui Dan Petrescu
Autor: Mihai Ciobanu pe 09 iul, 04:43 | Sport

Dan Petrescu, conferinta CFR Cluj. foto: @cfr1907 - FB

CFR Cluj reacţionează după zvonurile referitoare la demiterea antrenorului Dan Petrescu. 

CFR Cluj a dezmințit, pe site-ul oficial, zvonurile referitoare la demiterea antrenorului Dan Petrescu. „Nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum şi nici din sezonul viitor”, au scris oficialii CFR Cluj.

„Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum şi nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susţinerea totală a conducerii clubului nostru. Tehnicianul care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reuşind să câştige de două ori consecutiv titlul în România şi să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic şi nişte victorii incredibile în competiţiile internaţionale este şi va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. [...] Vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum şi nici din sezonul viitor", se arată într-un comunicat oficial, postat pe site-ul clubului.

În etapa care începe în weekend, CFR Cluj poate reveni pe primul loc în campionat, dacă câştigă meciul cu Gaz Metan Mediaş, iar Universitatea Craiova pierde sau face egal cu FCSB, potrivit Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Sport Vezi toate articolele
Crossuri parteneri