CFR Cluj - FC Sevilla sold out! Atmosferă incendiară, joi, la Cluj Napoca
Autor: Mircea F. Cristian pe 19 feb, 10:19 | Fotbal

CFR Cluj - FC Sevilla se joacă joi, 20 februarie 2020, de la ora 19:55, la Cluj Napoca.

Partida CFR Cluj - FC Sevilla se va juca în faţa unui stadion arhiplin. Toate biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost vândute, astfel că formaţia lui Dan Petrescu se va bucura de o atmosferă de senzaţie în duelul cu una dintre cele mai titrate echipe din Spania în ultimul deceniu, conform TelekomSport.

Meciul CFR Cluj - FC Sevilla, din 16-imile de finală ale Europa League, va fi monitorizat cu sistemul VAR (Video Assist Referee). UEFA a introdus sistemul video şi în Europa League odată cu startul fazelor eliminatorii din cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent.

Arbitrii meciului

 

Germanul Deniz Aytekin va arbitra meciul dintre CFR Cluj şi Sevilla FC, care va avea loc joi 20 februarie, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal. Arbitri asistenţi vor fi Eduard Beitinger şi Dominik Schaal, iar al patrulea oficial a fost desemnat Patrick Ittrich. UEFA a introdus sistemul de asistenţă video la arbitraj (VAR) şi în Europa League, odată cu startul fazelor eliminatorii, astfel că Daniel Siebert va fi arbitru VAR, iar Bibiana Steinhaus, asistent VAR.

Deniz Aytekin a arbitrat meciul dintre naţionalele României şi Spaniei (1-2), în septembrie 2019, pe Arena Naţională. Deniz Aytekin (41 de ani) este arbitru FIFA din 2011, el debutând în Bundesliga în septembrie 2008. Aytekin a condus partida Danemarca - România din preliminariile Cupei Mondiale 2018, încheiată 1-1, în care ne-a acordat 5 cartonaşe galbene şi l-a eliminat pe Cristian Ganea (8 octombrie 2017). Pe 15 februarie 2018, a oficiat la partida FCSB - Lazio 1-0 din şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri