CFR Cluj - Voluntari, rezultat surpriză în Liga 1. FCSB, echipa patronată de Becali, rămâne pe primul loc - video
Autor: Andrei Itu pe 15 feb, 22:58 | Fotbal

CFR Cluj - Voluntari, rezultat surpriză în Liga 1. Echipa lui Becali rămâne pe primul loc

CFR a ratat ocazia de a urca pe primul loc în Liga 1 după meciul disputat cu FC Voluntari.

CFR Cluj a terminat la egalitate cu FC Voluntari, scor 0-0, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. După acest rezultat, FCSB a rămas pe primul loc în Liga 1, la egalitate cu CFR, dar cu un golaveraj superior, 48-21 față de 30-12 goluri.

CFR a avut un gol neacordat în min. 70.

VIDEO:

CFR a dominat categoric jocul, dar a ratat ocazii mari de gol prin Ovidiu Hoban (22 - bară, 90), Ciprian Deac (39) şi Andrei Burcă (90+2). Campioana a ratat astfel şansa de a urca pe primul loc în clasament. CFR este la al doilea meci consecutiv fără victorie, după 1-2 cu FC Botoşani.

FC Voluntari a pierdut un singur meci din ultimele cinci, o victorie şi trei egaluri. În tur, CFR s-a impus cu 1-0. FC CFR 1907 Cluj - FC Voluntari 0-0, Stadion Dr. Constantin Rădulescu - Cluj-Napoca Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea) Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri