Sorin Bontea, moment emoționant. Este vorba de FIICA lui. Nimeni nu s-a așteptat. "Sunt mândru"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 31 iul, 17:08 | Vedete

Chef Sorin Bontea a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, alături de fotografii cu fiica lui. 

Celebrul bucătar este de ani buni în lumina reflectoarelor, dar puțini știu că, pe lângă pasiunea și iubirea pentru arta culinară, este un familist convins și are una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz-ul românesc, dar și doi copii de care este tare mândru.

Ei bine, Sorin Bontea a publicat mai multe fotografii cu fiica lui, care împlinește astăzi 18 ani și i-a transmis atât ei, cât și fiului său care este aniversat mâine, un mesaj care i-a surprins pe mulți, pentru că nu obișnuiește să-și expună viața personală în mediul online. 

"Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian.

Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr... cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!", a scris chef Sorin Bontea pe pagina de Instagram, alături de fotografii cu fiica sa. 

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea. Secretul unei căsnicii de 26 de ani

          Vezi această postare pe Instagram                  

Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr...cât de cât ???? Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) pe Iul 31, 2020 la 1:18 PDT

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri