Chefi la cuțite, 17 noiembrie. Concurentul ELIMINAT. Șoc la Antena 1
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O nouă lupte între echipe duce, în această seară, la o nouă eliminare a unui concurent. 

UPDATE: Adina, din echipa lui chef Scărlătescu, este cea eliminată. Asta după ce chef Scărlătescu a luat 4 farfurii în prima etapă, între echipe, iar chef Bontea a luat zero farfurii. Cu toate acestea, chef Bontea s-a întors cu echipa completă în bucătărie, după proba individuală, dar chef Scărlătescu a pierdut un om. 

UPDATE: Echipa lui chef Scărlătescu a intrat la duel cu echipa lui chef Bontea. La proba individuală, au de gătit clătite. 

În această seară, competiția ”Chefi la cuțite” continuă la Antena 1. Echipele au avut de gătit un produs de fast food, iar cei care-i vor juriza sunt influenceri. 

”Luni seara, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 10.2 puncte de rating și o cotă de piață de 29.8%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.2 puncte de rating și 21% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 9.2 puncte de rating si 22.2 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Pro TV, a obținut 6.9 puncte de rating și 16.7 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.8 puncte de rating și o cotă de piață de 20.6 de procente, în timp ce Pro TV, clasat pe locul al doilea, a obținut 8.2 puncte de rating și 19.2% cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21.40, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia  Chefi la cuțite.” anunță comunicatul de presă al televiziunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel