Chefi la cuțite, 23 noiembrie. Concurentul ELIMINAT. Mare agitație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Un concurent a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Noua ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și plină de surprize. Începând cu această săptămână, se strâng şi mai mult rândurile în bucătăria „Chefi la cuţite”.  

UPDATE 1: Timpul din proba de gătit pe echipe s-a scurs rapid și concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să gătească o farfurie demnă de un bairam din anii 80-90. Misiunea nu a fost una ușoară, dar toți bucătarii au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a obține maximul de voturi, la degustare și jurizare.

Când farfuriile au fost aproape gata, Florin Dumitrescu a făcut o descoperire care l-a enervat. „Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasul că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a spus Florin Dumitrescu.

UPDATE 2: Degustarea și jurizarea au fost făcute de către membrii trupei Mandinga.

UPDATE 3: Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. De data aceasta, la proba de gătit individual, fiecare concurent trebuie să gătească o rețetă folosind legume bio. Emoțiile sunt mari și miza este uriașă, căci o simplă greșeală poate duce la eliminarea din competiție. Timpul de gătit este extrem de scurt, așa că orice mișcare trebuie să fie cât mai eficientă. 

UPDATE 4: Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat. „Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a spus Sorin Bontea.

Cu lacrimi în ochi, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta.

2. -imagine fara descriere- (eliminare_chefi_la_cutite_63400300.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel