Chefi la cuțite, eliminare-șoc. Lovitură la Antena 1. ”E clar cum stau lucrurile”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Chefi la cutite
Chefi la cutite
Surpriză de proporții la ”Chefi la cuțite”. 

”Şi marţi seara, telespectatorii au ales Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 30.8%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.1 puncte de rating și 19.6% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 9.6 puncte de rating si 22.4 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 7.1 puncte de rating și 16.6 procente cotă de piață. Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 6.1 puncte de rating şi 14.3% cota de piată. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 9.1 puncte de rating și o cotă de piață de 21 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 8 puncte de rating și 18.4% cotă de piață. Şi de această dată, Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie, cu 7.4 puncte de rating şi 17.1% cota de piată În minutul de aur al emisiunii, 22:06, aproape 2.1 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.” se arată într-un comunicat de presă al Antena 1. 

În emisiunea de marți seară, Vlăduț a fost eliminat, în urma confruntării dintre echipa dungilor (Sorin Bontea) și echipa bulinelor (Florin Dumitrescu). Echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat proba între echipe. Concurenții au avut de gătit paste la proba individuală, iar Vlăduț, salvat cu o amuletă de Sorin Bontea la o eliminare anterioară, a luat doar 8 puncte și a fost eliminat din competiție. 

În această seară, ”odiseea” confruntărilor continuă cu o provocare intergalatică. Pretenţiile Ginei se vor dovedi din nou surprinzătoare, cu cerinţe de pe alte planete. ”Deja mă gândesc la filme science-fiction!”, va declara unul dintre concurenţi. Cu ştacheta mai mult decât ridicată, orgoliul chefilor şi imaginaţia bucătarilor va lua foc.”„Eu genul ăsta de farfurie nu l-am făcut niciodată. Nu am nicio idee!”, va declara chef Scărlătescu, iar unul dintre bucătarii din echipa lui va conchide: ”Dacă îl vezi pe cheful tău că nu are nicio idee, e clar cum stau lucrurile!”.  

Nici pentru chef Dumitrescu lucrurile nu sunt deloc clare: ”Nu înteleg foarte tare proba, dar mă gândesc că ar trebui să facem o farfurie aşa cum ne dorim de atâtea battle-uri!”, va declara el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel