Chefi la cuțite, sezonul 9. Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, echipele complete! Schimbare surprinzătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Din această seară, în emisiunea ”Chefi la cuțite”, începe lupta pe echipe! Cu cine s-au întărit chefii. 

Luni seară, chefii și-au ales bucătarii alături de care vor lupta în sezonul 9 și au extras și culorile tunicilor ce îi vor reprezenta.

Sorin Bontea, chef-ul echipei VERZI

Așa se face că chef Sorin Bontea, căpitanul echipei verzi, ”furculițele”, a completat echipa începută de Vasile Paul, cuțitul său de aur, cu alți șapte bucătari talentați: Cristina Mălai, Francesco Garcia Lopez, Rikito Watanabe, Elena Matei, Victorina Mateev, Matias Alexandro și Dorin Voiașciuc.

Chef Dumitrescu, echipa ALBASTRĂ

Chef Florin Dumitrescu, coordonatorul echipei albastre, ”cuțitele”, și-a dorit o armată de bucătari determinați care să întărească experiența gastronomică a lui Ștefan Borleanu, cuțitul său de aur, mizând pe: Mirela Negoiță, Radu Micu, Gabriela Porumbel, Ciprian Antone, Keed- David Ioniță, Teo Costache și Cătălin Amarandei.

Scărlătescu, chef-ul echipei MOV

Trupa pe care se bazează chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9, ce va lupta în culoarea mov, ”lingurițele”, îl are în frunte pe Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur, iar alături de el se vor afla alți șapte concurenți talentați: Valentina Ioniță, Vincenzo Aiello, Narcisa Birjaru, Nicoleta Pop, Florin Revesz, Luca Pintea și Andra Mihail.

Gina Pistol se desparte de ”Chefi la cuțite”

În această seară, echipele sezonului 9 vor intra pentru prima dată în bucătăria Chefi la cuțite, într-o ediție care va aduce un prim battle la cuțite și o schimbare surprinzătoare.

”Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.”, va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9. 

Vezi și: Cine e Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol. Primul mesaj: Nu a fost deloc ușor. Așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel