Chelsea - Arsenal 2-2. Tunarii reușesc să smulgă un punct după ce au rămas în 10
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Arsenal a obținut un punct din partida cu Chelsea de pe Stamford Bridge, scor 2-2, după ce David Luiz a încasat un roșu în prima repriză.

Arsenal a reușit să obțină un punct confruntarea cu Chelsea de pe Stamford Bridge, partidă terminată 2-2, după ce rămas în 10 oameni, grație golului lui Hector Bellerin, prima sa reușită după 2 ani de secetă în Premier League, conform Sky Sports.

Șansele tunarilor la o partidă bună au fost distruse de cartonașul roșu încasat de David Luiz, care a fost eliminat după o intrare la Tammy Abraham într-o situație iminentă de gol, datorită unei pase greșite a lui Shkodran Mustafi.

Jorginho a transformat cu ușurință lovitura de pedeapsă, iar Chelsea a intrat în avantaj la vestiare, însă tunarii au venit cu replica imediat după pauză, prin Gabriel Martinelli, care a profitat de o alunecare a lui Kante și a înscris al 10-lea său gol al sezonului.

Emoții pe final

Cu șase minute înainte de finalul partidei, Cesar Azpilicueta a reușit să marcheze și să liniștească fanii de pe Stamford Bridge în privința celor trei puncte, dar Arsenal a răzbătut prin Bellerin in extremis și a smuls un punct din mâinile „albaștrilor".

Punctul obținut de fiecare formație le ține pe Chelsea și pe Arsenal pe locul 4, respectiv locul 10. Echipa lui Lampard încă este la 6 puncte deasupra locului 5, ocupat de Manchester United și la 10 puncte deasupra adversarilor de aseară, Arsenal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel