Chirieac, către Ciuvică: O să vi se întoarcă în față!/ Ce v-a făcut dl. Iohannis a fost chiar MIȘCARE, să-l pună pe TRISTUL ăsta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Dacian Cioloș
Foto: Facebook Dacian Cioloș
Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au făcut dezvăluiri după ce Dacian Cioloş a fost desemnat premier.

"Și Cioloș ăsta era foarte mirat că a câștigat alegerile în apendicul ăla de partid al lor. "Nu mă așteptam, vai", zicea el. Eu vorbesc de alegerile astea cu Barna...", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Miercurea Neagră".

Bogdan Chirieac: Lăsați asta, dumneavoastră am impresia că ne socotiți cu totul și o să vi se întoarcă în față chestia asta. Ne socotiți tableta, da? Și STS-ul...

Mugur Ciuvică: Acum, când a câștigat cu Barna, omul era absolut mirat! Spunea: "nu mă așteptam, nici nu m-am gândit, o să vorbim acum ce se întâmplă. Omul e mirat și în rarele cazuri când câștigă ceva în chestia aia de partid a lui. După aceea, însă, ce v-a făcut domnul Iohannis. alaltăieri, a fost chiar mișcare. Chiar mișcare! Mișcare să-l pună pe tristul ăsta să facă Guvern.

Bogdan Chirieac: Puteți reformula?

Mugur Ciuvică: Dumneavoastră nu vi se pare trist? Mie mi se pare trist! Iohannis a devenit jucăuș brusc din dulap!

Bogdan Chirieac: De unde?

Mugur Ciuvică: Din dulap! Era dulap până acum și acum s-a transformat în jucăuș. Iar ăsta era trist și a devenit vesel după ce l-a desemnat domnul Iohannis. A devenit vesel brusc. I se pare că lumea e a lui. I se pare că doar doi oameni de pe pământul ăsta se gândesc că e o treabă și că poate să câștige. Partea din planetă care e interesată de subiect, își dă seama că domnul Cioloș e absolut penibil cu încercarea lui de a face Guvern. A luat în serios rolul. Nu și-a dat seama că i-a dat ăsta, președintele jucăuș, mutarea în plic, și el o ia în serios și bântuie acum pe la televizor și explică cum o să facă el negocieri și guverne, și majoritare, și minoritare... cum s-o nimeri acolo!

Vezi mai multe în video: 

 

Iohannis: Am decis să-l desemnez premier pe Cioloș

Președintele Klaus Iohannis a decis să îl desemneze pentru poziția de candidat la funcția de premier pe Dacian Cioloș.

„Din toate propunerile, eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a spus că la consultările de luni cu partidele politice a reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate „indiferent cine guvernează”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel