Urmărește emisiunea live
Chirieac, despre mesajul lui Iohannis înainte de alegeri: Ultima lovitură de tun mediatic pe care o dă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mesajul lui Klaus Iohannis transmis înainte de alegerile locale care vor avea loc duminică.

Bogdan Chirieac a explicat ce a vrut să spună preşedintele Klaus Iohannis atunci când a declarat că speră "pentru un vot către o nouă direcţie, o direcţie pozitivă". 

"Exact ceea ce înţelegeţi şi dumneavoastră: un vot pentru partidul domniei sale, pentru PNL. De altfel, a fost - cred că săptămâna aceasta nu mai are conferinţă de presă - un ultim tun mediatic pe care l-a dat, ultima lovitură de tun mediatic pe care preşedintele o dă pentru PNL înaintea scrutinului de duminică. Beneficiind de popularitatea sa, de încrederea pe care o are - că e totuşi la cote ridicate - domnul preşedinte a ieşit într-o conferinţă de presă tipică unei campanii electorale pentru partidul domniei sale aflat acum la guvernare. Nu au existat alte mesaje, decât acela cu Secţia specială, din mare nefericire, pentru că ştiţi foarte bine că şi CSM şi Înalta Curte au recomandat menţinerea Secţiei speciale. Faptul că cineva a trecut-o în MCV şi se doreşte anularea ei nu este un fapt pozitiv deloc", a spus analistul politic, în emisiunea "Decisiv", de la Antena 3. 

Întrebat dacă acesta din urmă este următorul proiect în cazul în care PNL câştigă alegerile locale şi parlamentare, analistul a mai spus: "Este o promisiune a președintelui Iohannis".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel