Urmărește emisiunea live
Chirieac, dezvăluire, în direct, la DC News TV, după ce a spus Zamfir: AȘA voi face eu!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Studio DCNews
Studio DCNews
Senatorul PSD Daniel Zamfir a discutat despre alegeri, fraudă și coronavirus cu analistul politic Bogdan Chirieac, EXCLUSIV, la DC NEWS.

„Ce dacă au murit 10 oameni, ce dacă avem 5.000, 10.000, 20.000, 50.000 de cazuri, nu contează, înțelegeți? Alegeri este cuvântul de ordine. Facem alegeri orice s-ar întâmpla. Domnul Iohannis o să zică «Trebuie să ținem alegeri ca să nu punem democrația între paranteze», așa cred eu că va spune domnul Iohannis”, a transmis Daniel Zamfir, pentru DC NEWS.

„Eu, discutând așa cu oamenii, îmi spuneau: «Cu tot riscul ăsta, îmi pun și două măști pe figură și mă duc la vot»”, a mai spus senatorul PSD.

În acel moment, Bogdan Chireac a intervenit, explicând: „Așa voi face eu! Îmi pun două măști și vizieră și mă duc la vot. Spre deosebire de locale unde a fost forma mea de protest față de organizarea alegerilor cu 1.500 cazuri pe zi erau atunci, acum mă duc mort-copt, măcar să votez, să nu las lucrurile cum s-au așezat”.

„Pe de altă parte, să știți că... Bun, mă duc, dar ceva mă ține. Am văzut imaginile cu furtul de la Sectorul 1, cu sacii de voturi cărați în spate, la televizor. Imagini luate de pe camera oficială, da? Justiția a spus că alegerile au fost în regulă”, a adăugat Chirieac.

 

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel