Chirieac, DOI prim-miniștri de FORȚĂ. Nume grele pentru funcția de premier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a venit cu două propuneri pentru funcţia de premier în cazul în care Florin Cîţu va fi demis prin moţiune de cenzură. 

Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Miercurea Neagră, de la DC NEWS TV. Pe parcursul declaraţiei a intervenit şi Diana Tache,, dar şi Mugur Ciuvică. 

Bogdan Chirieac: Vă dau imediat doi prim-miniştri de forţă. Ciucă al nostru (n.r. Nicolae Ciucă, ministrul Apărării). 

Diana Tache: Da, asta ar fi o variantă, dar din nefericire nu are cum să se întâmple. 

Bogdan Chirieac: Şi Lucian Bode! 

Diana Tache: Pe trezire, da? Adică nu pe adormire pe bancheta din spate. Vorbesc serios, pe mine mă interesează destinul poporului nostru. 

Mugur Ciuvică: Vă interesează destinul... Eu am văzut că ăştia se bat, aiurea complet, şi bătaia lor oricum nu are legătură cu probleme astea, scumpiri şi altele. Alea se întâmplau oricum, că începuseră dinainte. Cu pandemia la fel, că nu au făcut nimic nici înainte. Care e problema? E o bătaie între nişte bizari care se ceartă pe nişte combinaţii. 

Dan Barna, co-preşedintele USR-PLUS, a negat recent că PNL ar fi venit cu propuneri de premier pentru rezolvarea situaţiei din coaliţie. 

"Nu, am văzut diverse scenarii cu nume, etichete şi functii, nu a existat si nu va fi niciun fel de negociere până nu avem o propunere de alt premier în afară de Cîţu. Dacă colegii din PNL propun alt premier, nu s-a întâmplat până acum lucrul acesta, deci infirm categoric, este o ştire falsă. Dacă înţeleg că nu pot ţine o întreagă ţară captivă din pricina unui om şi vin cu alt premier, suntem gata să ne aşezăm la dialog fără niciun fel de problemă. până în prezent nu a existat niciun fel de discuţie în acest sens”, a spus Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel