Chirieac, după anunțul autorităților privind centrele de vaccinare: Este absurd! O NEBUNIE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după anunțul făcut de autorități privind vaccinarea anti-COVID.

"Este o nebunie!"

"Platforma pe care te poţi înscrie pentru vaccinare nu s-a dat în folosinţă şi autorităţile au spus "când se vor înscrie mai mulţi, deschidem mai multe centre". Este absurd! Şi ştim cum sunt platformele astea făcute de instituţiile statului, se prăbușesc - cum e şi ghişeul.ro, ANAF. Este o nebunie! 

Nu ştiu... Israelul vaccinează 140.000 de persoane pe zi şi pe noapte. Se lucrează 24 de ore din 24  cum este normal să lucrezi atunci când vrei să salvezi vieţile. Un milion pe săptămână, atât vaccinează Israelul, şi doresc ca în două luni şi jumătate să vaccineze toată populaţia, să dea drumul la treabă şi să salveze vieţi", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Ce drept avem noi să fim nemulţumiţi?"

"În România, înţeleg că sunt tot felul de ziceri din astea... Ba că doar 140.000 pe săptămână şi jumătate dintre vaccinuri trebuie păstrate pentru 21 de zile pentru rapel. Ba că au mai venit 10.000 de doze de la Moderna... Cum dai drumul la şcoli, pe 8 februarie, dacă nu ai vaccinat profesorii, pe cei care vor? Mă gândesc la universitate... Un profesor intră în contact cu sute de studenţi.

La fel, asistenții, lectorii au seminarii cu mai multe grupe. Cum intri în contact în sălile de clasa fără să fii vaccinat? În condiţiile în care profesorii au o anumită vârstă. O să spuneţi, da, dar şi elevii... Da, dar mi-aţi arătat că elevii sunt mai puţin vulnerabili, în fața acestui nenorocit de virus, decât oamenii maturi. Cum faci lucrurile astea? Pentru mine, este un mister, dar dacă toată lumea e mulțumită aşa... Ce drept avem noi să fim nemulţumiţi?", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel