Chirieac, după gestul lui Iohannis: Chiar așa, pe față? Gușă: Joc pentru USR PLUS. Nemulțumiri în PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Klaus Iohannis, alături de miniștrii USR PLUS. sursă: presidency.ro
Klaus Iohannis, alături de miniștrii USR PLUS. sursă: presidency.ro
Bogdan Chirieac și Cozmin Gușă au oferit detalii explozive, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiți mass-media".

"Ieri, președintele Iohannis l-a chemat pe premierul Cîțu și pe cei șase miniștri USR, fără PNL. Azi i-a chemat pe PNL-iști. Chiar așa, pe față? Avem două Guverne?", a spus Bogdan Chirieac, în emisiunea "Deferiți mass-media", de la DC NEWS.

"Da! Eu cred că a avut valoare de simbol, pentru că Klaus Iohannis aici își continuă jocul de favorizare al celor de la USR PLUS. Una dintre marile nemulțumiri ale liberalilor, a unei importante părți dintre liberali, este legată de interdicția care li s-ar fi aplicat în anul 2020 de a ataca USR PLUS pe anumite aliniamente, deși USR PLUS i-a atacat pe ei, interdicția venind din partea lui Klaus Iohannis.

Ăsta este și motivul pentru care ei au fost gratulați cu niște ministere extraordinare pe care, trebuie să fim corecți și să le spunem celor care ne urmăresc, că Ludovic Orban nu le putea da cu de la sine putere! Ludovic Orban a cedat la negocieri aceste ministere foarte importante pentru USR PLUS de la Justiție, până la cele economice, doar după ce a primit verde de la Klaus Iohannis sau chiar indicații de la Klaus Iohannis. Ludovic Orban a cedat ministerul Dezvoltării doar pentru că Iohannis i-a spus să o facă în favoarea UDMR, de l-a lăsat pe Viktor Orban (n.r. premierul Ungariei) care nu a înțeles cum de i s-a făcut cadou, atenție, ministerul regionalizării!", a continuat Cozmin Gușă.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel