Chirieac: MAREA TEAMĂ a PNL. NU se atinge de PENSIILE SPECIALE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Parlamentul României
Parlamentul României
Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat de ce PNL are o reticenţă în ceea ce priveşte desfiinţarea pensiilor speciale, dar şi de ce aruncă vina pe PSD pentru acest lucru. 

"Pe sondaje, în locul doi după corupţie apărea problema pensiilor speciale. Sigur că au lansat această temă, au spus că desfiinţează, fac, etc. PSD a mărit pensiile cu 60 la sută în 3 ani, numai că lumea era tot nemulţumită că era pensia mică, comparativ cu pensiile speciale. Acum la putere, de teama sistemului, PNL nu se mai atinge de pensiile speciale. E o teamă foarte mare. PNL încearcă, în mod aberant, să dea vina pe PSD că ei nu vor să desfiinţeze pensiile speciale. Asta ţine momentan, dar vom mai vedea ce va fi peste şase luni. 

Gândiţi-vă că PSD a majorat pensiile cu 60 la sută şi doar un milion din 5,2 milioane de pensionari au votat cu PSD. Motivul a fost legat de pensiile speciale. Da, există, dacă vreţi, temerea că faptul că nu se mai ating de subiectul acesta va avea repercusiuni la vot în cazul PNL. Cât de mult, nu putem calcula acum. Să ne gândim că PNL va face Guvernul şi dacă ia 28 la sută, iar PSD 29 la sută. Pentru că preşedintele este din PNL şi vrea un Guvern PNL", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel