Chirieac, mesaj FERM pentru Clotilde Armand: RENUMĂRARE, nu REVOTARE, doamnă! Primar ILEGITIM la masa verde
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac i-a transmis un mesaj ferm Clotildei Armand, în scandalul voturilor de la Sectorul 1. 

Întrebat dacă vom afla astăzi dacă renumărăm sau nu voturile la Sectorul 1, analistul politic Bogdan Chirieac a răspuns, în direct la România TV:

"Eu cred că aflăm astăzi. Nu cred că, în ciuda presiunilor din presă, sistemul își poate permite să accepte renumărarea. Nu știu ce miză e la Sectorul 1, de ce este atât de important, încât nu poate Tudorache să rămână primar. Până la urmă, toate aceste suspiciuni, repet, este evident, evident este că după noapte vine zi, așa e organizată lumea în care trăim. Pentru a elimina aceste suspiciuni din capul locului, cel mai simplu lucru e să numeri din nou voturile. Despre ce e vorba?!".

În acest moment, Clotilde Armand, "un primar ilegitim al Sectorului 1!"

"Niciun moment nu a fost o bătălie a orgoliilor în cazul acesta. Aici, nu uitați, în sondaje a ieșit Tudorache înainte. Cum s-a întâmplat că apoi a fost doamna Armand, deodată? Lucru acesta nu poate fi explicat și a început să fie explicat când s-au renumărat voturile. În 9 secții, în 7 avea Tudorache câteva voturi în plus. Deci sunt semne de întrebare. Poate a câștigat doamna Armand cu o diferență nu de o mie de voturi, cu 10 mii de voturi, foarte bine, dar atunci știm că e primar legitim!

În momentul acesta, dacă la masa verde i se dă mandatul doamnei Armand, dânsa este un primar ilegitim al Sectorului 1! Deci nu ai explicație logică pentru care refuzi renumărarea, nu revotarea, doamnă. Nu se reiau alegerile! Numărăm din nou, să fim siguri cine, ce a votat. Sacii sunt sigilați!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel