Chirieac - Trăilă, CEARTĂ în direct: Mii de MORȚI din cauza acestor alegeri!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
foto: Facebook Cristina Trăilă
foto: Facebook Cristina Trăilă
Deputatul PNL Cristina Trăilă și analistul politic Bogdan Chirieac s-au contrat pe marginea măsurii carantinării locale, în locul stării de urgență.

”La fel cum majoritatea statelor din Uniunea Europeană sunt în carantină, e stare de urgență, și România ar trebui introdusă în stare de urgență, dar lucrul acesta nu se petrece pentru că nu s-ar mai putea desfășura alegeri pe data de 6 decembrie. Deci, de dragul alegerilor, cu orice preț, pentru ca PNL să nu scadă și mai mult în sondaje, facem alegeri și facem această pseudo-carantinare”, a afirmat Bogdan Chirieac, la România TV. 

În urma acestei opinii, discuțiile din platou s-au ”aprins”, iar deputatul Cristina Trăilă a ținut să nege afirmațiile făcute de analistul politic Bogdan Chirieac. 

Iată discuțiile: 

Cristina Trăilă: Nu s-a aplicat stare de urgență în restul Europei. Economia încă funcționează. Aceleași decizii s-au luat și la noi ca și în Europa. 

Bogdan Chirieac: Doamna Trăilă, și la noi în starea de urgență lumea s-a dus la muncă. Doar că Guvernul dumneavoastră, în continuare, pentru a-și maximiza șansele la alegeri, nu face un lucru elementar. 

Cristina Trăilă: Nu are absolut nicio legătură. 

Bogdan Chirieac: Funcționarii publici nu sunt obligați să stea acasă. 

Cristina Trăilă: Sunt în telemuncă, domnule Chirieac. 

Bogdan Chirieac: Cum doamnă să fie în telemuncă. Veniți în față la Casa Presei să vedeți dacă aveți loc de parcare. Vă așteptăm la interviu la DC News. În Casa Presei în afară de DC News și RomâniaTV nu mai funcționează alte instituții de presă. Sunt ANAF-ul, Prefectura, ANSVSA-ul. Toți cei de la control vin la serviciu și nu știu pe cine controlează că toată HoReCa e închisă. Ce controlează?

Cristina Trăilă: Haideți, domnule Chirieac...

Bogdan Chirieac: Vreți să spuneți că nu este nicio legătură între Guvernul liberal și alegerile de pe 6 decembrie?

Cristina Trăilă: Nu, nu este nicio legătură. 

Bogdan Chirieac: Aveți câteva mii de morți din cauza acestor alegeri. 

Cristina Trăilă: Sunteți cinic...

Bogdan Chirieac: Eu sunt cinic sau dumneavoastră? Calculați 150 de decese pe zi ori câte zile mai sunt până la alegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel