Tudor Chirilă îl ceartă pe Nicușor Dan. Mircea Badea: La ce s-a ajuns?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a vorbit, din nou, despre Tudor Chirilă, în contextul în care artistul l-a tras la răspundere pe primarul Nicuşor Dan.

„Inclusiv domnul Tudor Chirilă a avut niște atitudini. Ai observat că semăna la freză cu domnul Nicușor Dan? În sfârșit. Deci, Tudor Chirilă chiar s-a apucat să-l atace pe domnul Nicușor Dan. Totuși, cum am zis că-l cheamă, Tudor Chirilă... faptul că îl atacă pe domnul primar - pe care îl susținem - asta mi se pare... La ce s-a ajuns...?!”, a spus Mircea Badea, miercuri, 9 iunie, la Antena 3. 

Tudor Chirilă a făcut un apel către primarul Capitalei. „Nicușor Dan, poate reusiţi să faceţi curat în Herăstrău. Că pare mai simplu să mai construieşti o terasă decât să coseşti iarba", i-a transmis cântăreţul Tudor Chirilă primarului general al Capitalei.

Care a fost prima reacție a lui Mircea Badea

„Este absolut fabulos. Nu doar că Tudor Chirilă este nemulțumit de Nicușor Dan, ceea ce este ciudat că doar abia a venit. Atât s-a luptat și domnul Chirilă să vină și domnu Nicușor Dan în locul Gabrielei Firea… și acum deja este nemulțumit de el. Dar nu doar acest lucru este interesant… Ceea ce mi se pare chiar șocant este că Tudor Chirilă este nemulțumit de prea multă iarbă. Așa afli că țara asta este ciudată… Așa ceva?! Să se plângă Tudor Chirilă de prea multă iarbă?!”, a zis Mircea Badea, ironic, la Antena 3. 

Amintim că Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care prezintă halul în care arată Parcul Herăstrău din Bucureşti, oraş aflat sub conducerea lui Nicuşor Dan. 

„Salutare, salutare, de la un cetăţean, locuitor al oraşului Bucureşti, pentru primarul ales, Nicuşor Dan. Nu e ca şi cum în ultimii 30 de ani primarii au ţinut cont de reclamaţiile sau de sugestiile cetăţenilor, dar dacă tot vorbim despre schimbare, hai să vedem ce se întâmplă în cazul ăsta”, zicea Tudor Chirilă. 

„Avem parcul Herăstrău care arată dezolant. Doar esplanada, din câte ştiu, a fost tunsă şi iată cum arată, acum, parcul Herăstrău. Aici unde sunt acum era un frumos labirint... ce se mai păstrase din el, făcut din felul în care era tunsă vegetaţia. Acum sunt buruieni peste buruieni, peste buruieni şi, din câte ştiu eu, parcul Herăstrău ţine de Primăria generală. Atunci fac acest live, poate că aude sau ajunge mesajul meu la Nicuşor Dan, să facă ceva totuşi pentru că se transformă deja într-un spaţiu insalubru şi periculos pentru copiii care vin aici împreună cu părinţii lor. Ca să nu mai vorbim de condiţia estetică a parcului", transmitea Tudor Chirilă într-un live pe Facebook pe 26 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel