Cifre măsluite Covid-19. Ciolacu: Comisie de anchetă în Parlament! Mă aștept ca transparenții de la USR să susțină!!!
Autor: Rodica Mitu pe 24 Martie, 12:11 | Partide politice

Marcel Ciolacu, președintele PSD

PSD cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, după declarațiile ministrului Vlad Voiculescu.

„Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului! Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcțiile de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje!

Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor!

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!! Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!”, a transmis, miercuri, Marcel Ciolacu. 

Amintim că preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook, că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19” nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, într-un comentariu la postare, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat că, anul trecut, înainte de alegeri, din calculul incidenţei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidenţei la 14 zile au fost „pierdute” vreo două zile.

 

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri