Cinci telefoane mobile care au cele mai bune camere foto
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Camerele foto sunt foarte importante la un telefon mobil. Oamenii caută un smartphone care să fie performant la acest capitol.

Presa spaniolă a făcut o analiză a celor mai bune telefoane mobile din punct de vedere al camerelor foto.

1. iPhone 11 Pro. Are un sistem cu trei camere care acționează ca una.

2. Huawei P30 Pro - Sistemul de patru camere foto Leica se pretează la toate tipurile de fotografii, dezvăluindu-ți lumea în intregime. Acest sistem de camere foto fără egal, care include un obiectiv SuperZoom, o cameră supersensibilă de 40 MP, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 20 MP și o cameră foto TOF HUAWEI îți dă libertatea să captezi momentele cele mai incredibile.

3. Samsung Galaxy S10+ Tehnologie Multi-Cameră cu unghi ultra-larg revoluționează modul în care fotografiezi. Un set complet de lentile, la tine în buzunar. Este prevăzut cu o cameră cu teleobiectiv cu funcție de zoom incredibil, o cameră cu unghi larg pentru momentele de zi cu zi și o cameră cu unghi ultra-larg pentru peisaje panoramice.

4. OnePlus 7T Pro - Are o cameră triplă cu rezoluție 48+12+16 MP, scrie 20min.es.

5. Xiaomi Mi 9 - Cu o cameră largă de înaltă rezoluție Sony de 48MP, o cameră foto cu 8MP și o cameră cu unghi larg de 13MP, puteți face orice fotografie cu usurință. Măriți fără probleme zoom-ul de la 0.6x la 10x și descoperiți-vă adevăratul potențial.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel