Cine ”a adus” coronavirusul în România. Dan Tudorache: Asta o să spună Ludovic Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit despre noul coronavirus şi modul în care ar putea acesta să afecteze economia României. 

Într-un interviu acordat DC News, Dan Tudorache (PSD), primarul Sectorului 1, a vorbit şi despre subiectul momentului la nivel mondial, coronavirusul din China. Edilul a subliniat faptul că există pericolul unei crize economice, ca urmare a faptului că schimburile comerciale cu China sunt blocate la acest moment. 

"Gândiţi-vă că o mare parte dintre produsele de pe piaţă sunt produse în China. S-a închis legătura comercială cu această ţară. Ce vom face în următoarele luni, pentru că o mare parte din tot ce se produce în lume asta se produce în China. Vom avea o mare problemă din acest punct de vedere. Există chiar pericolul de a intra în criză", a declarat Dan Tudorache.

"Ar fi un pretext foarte bun şi pentru PNL să nu mai majoreze pensiile de la 1 septembrie. Abia aştept să-l aud pe domnul Orban că din cauza coronavirus nu a mai majorat pensiile", a punctat Bogdan Chirieac.

"O să spună că PSD-ul a adus coronavirusul în România. Întotdeauna, pentru ce e mai rău în România, PSD-ul e de vină. Şi sunt convins că Orban va ieşi şi va spune că PSD este de vină pentru această epidemie", a răspuns Dan Tudorache.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel