Cine CÂȘTIGĂ "Bravo, ai stil! Celebrities". SURPRIZĂ de proporții: Să nu se SUPERE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mai multe surse ar fi dezvăluit deja cine va câștiga "Bravo, ai stil! Celebrities"

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este extrem de urmărită, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi câștigătoarea. 

Cu toate acestea, deși mai sunt câteva ediții până la finală, mai oamenii din culisele emisiunii au dezvăluit deja câștigătoarea. 

„Următoarea eliminată va fi Xonia, pe care au adus-o să fie carne de tun, ca să nu se supere foarte tare celelalte concurente la următoarea eliminare. Apoi va urma Roxana Nemeș. Amândouă au venit pentru publicitate, nu neapărat pentru bani sau stil. Și pentru că au stat doar în câteva ediții, banii au fost puțini, aproximativ 2.000 de euro Xonia și 5.000 Roxana”, susțin sursele cancan.ro.

Cine sunt cele șase semifinaliste

„Cele șase semifinaliste vor fi: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Sișcanu, Deea Codrea și Oana Radu. S-a înregistrat deja și o parte din bucata finală cu trei dintre concurente cu puncte puține care vor fi scoase în față pentru a da piept cu publicul telespectator: Tonciu, Șișcanu și Oana Radu”, au completat. 

Cine ar fi câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Lupta pentru premiul cel mare s-ar da între Deea Codrea, Theo Rose și Alexandra Ungureanu, dar potrivit surselor, aceasta ar fi nimeni alta decât Theo Rose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel