Cine e Daniel Bodnar, activistul de mediu aflat în stare gravă în urma unui accident
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident rutier. Foto: Facebook Daniel Bodnar
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident rutier. Foto: Facebook Daniel Bodnar
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident, medicii spunând că sunt șanse mici ca el să mai poată merge.

Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident rutier, luni noapte, în jur de ora 2.20, pe raza comunei Sucevița. Acesta era pasager. Șoferul a scăpat cu răni mai ușoare, însă Bodnar a suferit leziuni grave.

Noi informații despre starea sa

 

„Daniel, iubitul nostru, a intrat acum în operație. Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune. După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui”, se precizează într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

„Sănătate! Să avem încredere că se va face bine și va merge din nou pe picioarele lui”, „Cernavodă e alături de Daniel...Cernavodă susține cauza lui Daniel de a ne proteja pădurile și implicit și sănătatea copiilor noștri”, „Doamne ajută să fie bine. Nu merită să sufere un om atât de bun care a luptat atâta timp pentru binele țării”, „Lăsați urările de bine că are destule, contribuiți cu 3-5-10€ fiecare să arătăm că ne pasă, a făcut atâtea sacrificii omul ăsta pentru noi toți fără sa conștientizăm! Acum e cea mai importantă SUSȚINEREA lui!” - sunt câteva dintre mesajele de pe Facebook. 

 

Cine e Daniel Bodnar

 

Daniel Bodnar este un cunoscut activist de mediu, militează pentru protejarea pădurilor și luptă împotriva tăierilor ilegale.

Potrivit presei locale, devenise o ţintă a hoţilor de lemne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel