Cine e FEMEIA care a moderat ULTIMA dezbatere dintre Trump și Biden. INCREDIBIL! SURPRIZĂ pentru toată lumea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Iată cine este femeia de culoare care moderat ultima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden. 

Donald Trump și Joe Biden au avut ultima dezbatere înainte de alegerile prezidențiale, iar moderatoarea a ajuns în centrul atenției. 

Cine e Kristen Welker

Kristen Welker are 44 de ani și a devenit jurnalistă NBC la Casa Albă în anul 201. Acesta a fost în atenția președintelui Donald Trump în trecut. Chiar dacă acum a lăudat-o la scenă deschisă, în trecut a criticat-o fără rețineri, spunându-I că e ”groaznică și nedreaptă”.

„Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta (n.r. dezbaterea), trebuie s-o spun”, i-a spus Donald Trump lui Kristen Welker în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden.

Reacția lui Trump a surprins pe toată lumea

Reacția lui a luat pe toată lumea prin surprindere și asta pentru că președintele nu este cunoscut ca fiind un fan al jurnalistei.

În prezent este comoderator al show-ului ”Weekend Today”. 

Welker a crescut în Philadelphia, Pennsylvania, și a absolvit Universitatea Harvard în 1998. Este doar a doua femeie de culoare aleasă să conducă o dezbatere electorală, după jurnalista ABC Carole Simpson, care a moderat dezbaterea dintre Bill Clinton și George HW Bush în urmă cu 28 de ani, în 1992, conform BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel