Cine e MAMA Dianei Șoșoacă. E mai CELEBRĂ decât senatoarea AUR și seamănă ca două picături de apă: Mă depășește!
Autor: Giorgiana Croitoru pe 19 ian, 11:13 | Personalități politice

Cine e mama Dianei Șoșoacă. Surpriză de proporții.

Pe Diana Șoșoacă o cunoaște deja o țară întreagă, după ce a intrat în Parlament din partea AUR, dar mama acesteia este o adevărată surpriză și puțini sunt cei care știu că este mult mai celebră decât senatoarea. 

Ei bine, mama Dianei Șoșoacă este nimeni alta decât Alice Florescu-Bleotu, doctor primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale, cu multiple diplome obținute în străinătate, medic foarte cunoscut în București și bună prietenă cu o mulțime de vedete din România, printre care Marina Almășan și Florin Piersic.

Diana Șoșoacă, apărătoare a Bisericii. Mama ei, specialistă în ezoterism

Asta nu este tot, pentru că dacă Diana Șoșoacă s-a făcut cunoscută ca avocata lui ÎPS Teodosie, în conflictul față de pelerinaje, mama sa, Alice Florescu-Bleotu este specialistă în ezoterism, o disciplină care intra în conflict direct cu învățările Bisericii Ortodoxe, promovate intens de AUR.

"România este o zonă plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră", spunea mama Dianei Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Cum o caracterizează Alice Florescu-Bleotu pe fiica Diana Șoșoacă

"Diana îmi seamană. În anumite privințe mă depășește. Știi tu proverbul: ‘Capra sare masa, iada sare casa!’. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocință, elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru", a spus Alice Florescu-Bleotu, în emisiunea Marinei Almășan, "Femei de 10".

În plus, cele două femei seamănă ca două picături de apă. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri