Cine e soția lui Ludovic Orban. Totul despre ea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Se poate spune despre Ludovic Orban că dincolo de cariera politică are norocul unei soții frumoase, discrete, deștepte, care îi oferă bărbatului din viața ei acea liniște și echilibru la care mulți visează.

Mihaela Orban e de profesie psiholog și psihoterapeut, dar și directoare la o grădinița privată. E consilier la o Fundație de educare a copiilor. Își face timp pentru toate, dar să fie și cea care îl sprijină cu discreție și dăruire pe Ludovic. Mereu a fost discretă și rareori a apărut alături de soțul ei la diferite evenimente importante pentru jumătatea ei.

Se consideră împliniți împreună, au un băiat de care sunt foarte mândri

Sunt căsătoriți de peste douăzeci de ani. Au avut o nuntă discretă, simplă doar cu prieteni, familie și puțini invitați. Așa mărturisesc cu mândrie cei care au fost prezenți. Au crescut, se poate spune, împreună, reușind să păstreze o iubire puternică unul altuia. Mihaela face parte dintre acele femei puternice care își ajută familia cu dăruire și dragoste. E femeia din umbra politicianului, care îi da echilibru și siguranța. Fiul lor, Tudor, are cam 22 de ani, e preocupat de științele exacte și a fost crescut cu faptul că trebuie să faci totul pe valoarea și capacitățile tale, fără să obțină ceva fără efort și să nu muncească. E discret și nu prea vrea să apăra public. Acel tânăr student preocupat de ce a ce face și mai puțin de notorietatea tatălui, demonstrand că poate avea personalitatea lui.


Pasionat de Bridge, șah și muzică

O fire nonconformistă, dar și puternică, Ludovic Orban a oferit de multe ori mici recitaluri cu chitară, dar și cu voce, spre deliciul auditorului, asumându-și cu relaxare acest rol. Îi place să stea acasă, atunci când are timp alături de familie încărcându-și și bateriile și luându-și energia de care are nevoie. Are o casă în Dobroiești, unde merge în vacanță, unde apucă să meargă în momentul în care are mai multă vreme să petreacă departe de politică. Alături de soția sa, politicianul a descoperit ce importantă e iubirea, lucrurile simple care contează cu adevărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel