Cine e soțul Danei Rogoz. Secretul poveștii născute "La Bloc", în urmă cu 16 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dana Rogoz are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, dar puțin știu secretele din spate. Iată cine este bărbaul care i-a oferit doi copii superbi.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir au împlinit zilele trecut 16 ani de relație, iar aniversarea a coincis cu revenirea acasă a actriței cu noul membru al familiei, micuța Lia Elena. Cei doi formează unul dintre cele mai frumose cupluri din showbiz-ul românesc și chiar dacă sunt persoane publice, artiști, își țin cât se paote de mult viața personală departe de ochii curioșilor și puțini le știu povestea.

Ei bine, Radu Dragomir este regizor și deși diferența dintre ei este de 18 ani, nu au ținut cont și s-au îndrăgostit iremediabil în timpul filmărilor serialului "La bloc".

Situația a fost puțin mai complicată, pentru că pe atunci, regizorul forma un cuplu cu Ozana Oancea, de care a decis să divorțeze pentru a-și forma cu familie cu femeia vieții lui, Abramburica.

Astfel, cei doi s-au căsătorit în 2012, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, un băiețel pe nume Vlad și o fetiță pe nume Lia.

Radu Dragomir mai are un copil din relația anterioară

Din relația pe care a avut-o cu Ozana Oancea, Radu Dragomir mai mai are un copil, pe Barbu.

„Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț". E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului.

Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat", declara Ozana Oancea, citează playtech.ro

 
 
 
View this post on Instagram

144/366 Una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Trebuie sa imi gasesc timp zilele urmatoare pentru a nota cat mai multe detalii: cum ne-au asteptat baietii in fata maternitatii cu flori, reactia lui Vlad cand a vazut-o prima oara pe Lia, cum s-a asezat pe jos in genunchi langa ea, cum a mangaiat-o si a pupat-o, cum se lauda la restul oamenilor care asteptau sa intre in spital ca e surioara lui si ca o cheama Lia Elena, cum am plans eu intruna de fericire in masina, pe drumul de intoarcere spre casa, cat timp Vlad ii canta Liei colindul lui preferat. Si cum am suflat apoi impreuna cu Radu in tortul nostru, caci azi implinim 16 ani de relatie. Sa fim mereu la fericiti ca azi! P.S.: Sa ne tineti pumnii pentru prima noapte acasa. #iubireinfinita

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) onMay 23, 2020 at 9:46am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel