L-a REFUZAT pe Prințul Charles. Cine e femeia pe care a cerut-o de SOȚIE, înainte de Diana și Camilla. N-o să-ți vină să crezi!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
În ceea ce privește viața amoroasă, Prințul Charles a trecut prin momente destul de dificile. Cine a fost prima femeie pe care a cerut-o de soție, înainte de Camilla și Diana. 

Povestea de dragoste a Prințului Charles a fost criticată de-a lungul anilor, mai ales de familie și asta pentru că, având pe umeri responsabilitatea Coroanei, putând deveni oricând Regele Marii Britanii, nu se putea căsători cu oricine. 

Ei bine, chiar dacă pare ciudat, nici Camilla și nici Prințesa Diana nu au fost primele femei din viața Prințului Charles. Nici măcar sora Prințesei Diana, Sarah, cea prin intermediul căreia a cunoscut-o ulterior pe Diana. 

Chiar dacă obsesia lui pentru Camilla este cunoscută de întreaga lume, prima alegere a fost alta. 

Cine a fost prima femeie căreia Prințul Charles i-a cerut mâna

Lordul Mountbatten, unchiul Prințului Charles, a încercat să aranjeze o întâlnire între Charles şi nepoata sa, Amanda Knatchbull, verişoara de-a doua a lui Charles. Pentru Lordul Mountbatten, Amanda era candidata perfectă spre a-i fi soţie prinţului, fata fiind mai mică cu nouă ani decât Charles şi de sânge albastru. 

Faptul că cei doi erau rude nu părea a fi o problemă pentru nimeni, nici măcar pentru Charles, care i-a respectat dorinţa unchiului său şi i-a cerut acesteia mâna. 

Conform experţilor regali, se crede că cererea în căsătorie a avut loc în anul 1979, în timpul unei vacanţe a celor doi pe iahtul regal Britannia, dar verişoara lui Charles i-a refuzat propunerea, pentru că aceasta simţea că relaţia dintre ei este mai degrabă una frăţească şi nu are şanse să fie transformată în ceva amoros, citează cosmopolitan.com

Amanda s-a căsătorit cu scriitorul Charles Vincent Ellingworth în 1987 şi au împreună trei copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel