Cine este Simona, soția lui Alexandru Cumpănașu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cumpănașu
Cumpănașu
Cine este Simona, soția lui Alexandru Cumpănașu?

Alexandru Cumpănașu a decis să vorbească despre Simona, soția lui.

”UN PRESEDINTE TANAR PENTRU UN VIITOR NOU SI SIGUR! Dragi români, candidez pentru funcția de Președinte al României pentru că am atât VIZIUNEA, MOTIVAȚIA, ENERGIA și TINEREȚEA necesară, cât și COMPETENȚA constituțională solicitată. Nu este însă suficient niciodată pentru un candidat care aspiră la funcția de Președinte al țării să se prezinte sine. Întotdeauna contează FAMILIA sa. Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri.

Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut.

Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță! Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel