Cine este Tiberiu Argint, NOUL iubit al Andreei Bălan. Îi dă clasă lui George Burcea. "A fost CUCERITĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan a fost surprinsă în brațele altui bărbat și pare mai fericită ca niciodată. Iată cine este Tiberiu Argint, bărbatul din viața artistei. 

La șase luni de la despărțirea de George Burcea și în plin divorț, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată și se pare că și-ar fi refăcut viața.

Artista a fost surprinsă la o petrecere de la mare, în brațele altui bărbat, iar din imagini pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Ei bine, noul iubit este nimeni altul decât Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint, iar cei doi ar fi împreună deja de trei săptămâni. 

Cine este Tiberiu Argint

Spre deosebire de George Burcea, Tiberiu Argint stă mult mai bine la capitolul finanțe și asta pentru că este manager de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Tiberiu a-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu Andreea Bălan.

Cum a cucerit-o pe Andreea Bălan

”Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.

Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au declarat surse pentru wowbiz.ro

Andreea Bălan, în război cu fostul soț

Andreea Bălan a depus deja actele de divorț și a cerut custodia exclusivă a celor două fetițe.

"Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține", declara artista la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel