Cineastul Richard Linklater va filma timp de 20 de ani o adaptare a unui musical
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cineastul Richard Linklater, care a avut nevoie de 12 ani pentru a regiza 'Boyhood', o dramă nominalizată în 2015 la premiul Oscar pentru cel mai bun film, va utiliza încă o dată această abordare specială şi va filma timp de 20 de ani o adaptare a musicalului 'Merrily We Roll Along', bazat pe o carte scrisă de George Furth, cu versurile şi muzica semnate de Stephen Sondheim, informează site-ul revistei Variety. 

Beanie Feldstein, Ben Platt şi Blake Jenner vor interpreta rolurile principale în acest film ce va fi produs de compania Blumhouse Productions. 'Am văzut prima dată - şi m-am îndrăgostit - de 'Merrily' în anii '80 şi nu pot să mă gândesc la un loc mai bun pentru a-mi petrece următorii 20 de ani decât în universul acestui musical creat de Stephen Sondheim. Nu mă aventurez prea uşor într-o experienţă multianuală, dar ea pare să fie cea mai bună modalitate, poate chiar singura, de a prezenta cu acurateţe această poveste într-un film pentru marele ecran', a declarat regizorul Richard Linklater.

Richard Linklater a filmat alături de actorii Ethan Hawke, Patricia Arquette şi Ellar Coltrane filmul 'Boyhood' pe parcursul a 12 ani. Acel lungmetraj a primit mai multe nominalizări la Oscar şi i-a adus Patriciei Arquette premiul Academiei de film americane la categoria 'cea bună actriţă în rol secundar'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel