Cineastul Richard Linklater va filma timp de 20 de ani o adaptare a unui musical
pe 30 aug 2019 / 15:24 | Film

Cineastul Richard Linklater, care a avut nevoie de 12 ani pentru a regiza 'Boyhood', o dramă nominalizată în 2015 la premiul Oscar pentru cel mai bun film, va utiliza încă o dată această abordare specială şi va filma timp de 20 de ani o adaptare a musicalului 'Merrily We Roll Along', bazat pe o carte scrisă de George Furth, cu versurile şi muzica semnate de Stephen Sondheim, informează site-ul revistei Variety. 

Beanie Feldstein, Ben Platt şi Blake Jenner vor interpreta rolurile principale în acest film ce va fi produs de compania Blumhouse Productions. 'Am văzut prima dată - şi m-am îndrăgostit - de 'Merrily' în anii '80 şi nu pot să mă gândesc la un loc mai bun pentru a-mi petrece următorii 20 de ani decât în universul acestui musical creat de Stephen Sondheim. Nu mă aventurez prea uşor într-o experienţă multianuală, dar ea pare să fie cea mai bună modalitate, poate chiar singura, de a prezenta cu acurateţe această poveste într-un film pentru marele ecran', a declarat regizorul Richard Linklater.

Richard Linklater a filmat alături de actorii Ethan Hawke, Patricia Arquette şi Ellar Coltrane filmul 'Boyhood' pe parcursul a 12 ani. Acel lungmetraj a primit mai multe nominalizări la Oscar şi i-a adus Patriciei Arquette premiul Academiei de film americane la categoria 'cea bună actriţă în rol secundar'. 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri