Ciocolată! Cum a sărbătorit Emma Răducanu victoria de la US Open
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Emma Răducanu
Facebook - Emma Răducanu
Emma Răducanu a căștigat finala US Open și a sărbătorit cu multă ciocolată.

Într-un interviu acordat pentru BBC, Emma Răducanu, câștigătoarea US Open a spus că este pregătită pentru „orice îi pregătește viața”. Reporterul BBC a întrebat-o pe tenismena cu origini românești dacă este pregătită pentru faima pe care a câștigat-o.

„Voi înrăma scrisoarea de la Regină”

„Nu am idee ce se întâmplă, chiar deloc. Niciun indiciu. Orice mi se va întâmpla, sunt pregătită, am oameni grozavi în jurul meu, care mă vor ajuta să trec prin aceste momente, ei m-au adus aici și abia aștept să sărbătoresc alături de ei mai târziu. Abia aștept să ajung acasă și să îi văd și pe cei de acolo. 

A însemnat foarte mult să primesc acel mesaj din partea Majestății Sale, ea este o sursă de inspirație și un model pentru toată țara, așadar, să primesc un mesaj de la ea m-a onorat foarte mult și sunt foarte foarte recunoscătoare că mi-a urmărit evoluția în tenis. Încă nu îmi vine să cred, probabil voi înrăma acea scrisoare”, a spus Emma Răducanu. 

Ciocolată!

În privința modului în care va sărbători, sportiva a spus că nu se va abține de la a gusta ceva delicios. 

„Voi avea niște ciocolată, cu puțin mai multă ciocolată și o negresă cu ciocolată. Așa voi sărbători”, a mai spus Răducanu. 

Mesajul Reginei pentru Emma Răducanu

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după meciul victorios de la US Open, printr-o scrisoare publicată pe conturile de socializare ale monarhiei. 

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără şi e dovada muncii tale extraordinare şi a dedicării. N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generaţie a jucătorilor de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări, ţie şi mulţilor tăi fani”, i-a transmis Regina sportivei cu origini românești.

Emma Răducanu, jucătoare cu origini româneşti, a câştigat US Open 2021

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 și scrie istorie, câștigând US Open 2021. Britanica a ajuns astfel la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi la US Open.

Britanica Emma Răducanu, 18 ani şi locul 150 WTA, şi canadianca Leylah Annie Fernandez, 19 ani şi 73 WTA, şi-au disputat, sâmbătă noaptea, finala feminină de la US Open pe Arthur Ashe Stadium din complexul de la Flushing Meadows (New York).

Răducanu, care a avut statut de favorită la casele de pariuri, s-a impus cu scorul 6-4, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel