Ciolacu, după ce Cîțu a fost propus premier: Este o glumă. Ce va face PSD-ul?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marcel Ciolacu a reacționat imediat după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl propune pe Florin Cîțu pentru funcția de premier al României. 

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a precizat în direct la România TV că desemnarea lui Florin Cîțu, ministrul interimar al Finanțelor, la funcția de premier al României, este ”o glumă”. Mai mult, Marcel Ciolacu a anunțat deja că nu va susține această propunere. 

”Se pare că în continuare președintele României și PNL doresc o instabilitate politică și o criză politică prelungită. Este o glumă propunerea președintelui și o sfidare la adresa Parlamentului. Eu mă așteptam ca domnul Cîțu să iasă să ne spună cum a împrumutat 10 miliarde de euro în trei luni și jumătate și mai ales pe ce i-a cheltuit. Domnul Cîțu, revenim, este cel care e urmărit de spionii ruși, deci efectiv este ridicolă desemnarea domnului Cîțu. Categoric excludem să votăm. (...) Este ministrul chemat periodic în Parlament și care refuză să vină să prezinte cifrele. Nu s-a întâmplat în istoria post decembristă, în 30 de ani, așa ceva”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV. 

Ce se va întâmpla în România?

Întrebat cum vede parcursul României în următoarea perioadă, Marcel Ciolacu a răspuns: 

”În acest moment, atributul este total al președintelui și al Partidului Național Liberal să gestioneze această deja gravă criză politică. Am avut astăzi această deschidere totală, dar sub nicio formă nu se poate lucra. Este clar parcursul care se dorește. Se forțează alegeri, suntem pregătiți, dar cineva va trebui să răspundă de toată această criză politică. (...) Presupun că decizia era deja luată. A fost o discuție de 12 minute”, a mai susținut Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel