Ciolacu a spus când a vorbit ultima dată cu Dragnea: Acum nici nu am numărul lui de telefon
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ciolacu nu mai are numărul lui Dragnea
Ciolacu nu mai are numărul lui Dragnea
Marcel Ciolacu a spus când a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea.

Președintele PSD a spus că a vorbit cu Liviu Dragnea, ultima dată, înainte ca acesta din urmă să ajungă la închisoare. ”Nu am vorbit nici după ce a ieșit. Nici măcar nu am numărul lui de telefon. Nu râdeți, chiar nu îl am”, a mai spus Marcel Ciolacu la Campus TV.

De asemenea, Marcel Ciolacu, actual lider PSD, a declarat că nu o să îşi facă partid politic când nu va mai fi preşedinte al Partidului Social Democrat. 

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a ieşit recent din Penitenciarul Rahova, după ce a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă de Tribunalul Giurgiu.

Iniţial, contestaţia lui Dragnea s-a judecat la Tribunalul Bucureşti, care i-a respins cererea, însă el a obţinut transferul procesului la Giurgiu, pe motiv că judecătorii de la Bucureşti nu pot fi imparţiali în judecarea solicitării sale, deoarece au semnat o petiţie faţă de modificarea Legilor Justiţiei, pe vremea guvernării PSD.

Dragnea a spus că perioada cât a stat în închisoare a fost "chin" şi "suferinţă", iar în România este astăzi o "dictatură feroce".

"Doi ani de chin şi suferinţă. Asta a fost aici: abuzuri, suferinţă şi cea mai mare parte a populaţiei a înţeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat, România era o ţară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, exista viitor. Din păcate, astăzi, este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii", a afirmat Dragnea, la ieşirea din penitenciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel