Ciolacu: Armand nu a câștigat alegerile. Vreau să știu cine a fost implicat în fraudarea alegerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Clotilde Armand
Clotilde Armand
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, afirmă din nou că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile. Acesta a anunţat că vrea să afle cine a fost implicat în fraudarea alegerilor din septembrie 2020. 

"Eu ştiu un singur lucru. Doamna Clotilde Armand nu a câştigat alegerile. Vreau să aflu cine a fraudat alegerile şi cine a fost implicat. Ce oameni politici la nivel mare au fost implicaţi. Vreau să ştiu dacă preşedintele Biroului Electoral de Sector este implicat în această fraudare. Era un magistrat. Şi vreau să ştiu ce au votat bucureştenii din Sectorul 1 şi pe cine au votat. În acest moment, din numărătoarea făcută de către instituţiile statului, nu de PSD, doamna Clotilde Armand a pierdut alegerile. Cum s-a ajuns aici nu ştiu. Eu vreau tot adevărul. Dacă aş fi în locul doamnei Clotilde Armand, aş recunoaşte tot. Că nu poate să nu ştie ce e în spatele dânsei. Şi aş pleca acasă! Nu poţi rămâne într-o funcţie pe care nu ai câştigat-o", a declarat Marcel Ciolacu la DC NEWS TV. 

Analistul Bogdan Chirieac a intervenit şi a spus că primarul Clotilde Armand nu va demisiona şi  nu va pleca acasă. 

"Atunci se va face un referendum şi locuitorii Sectorului 1 o vor trimite ei acasă. Ăştia sunt paşii democratici. Dna Armand a pierdut alegerile, să fie clar. Eu nu am vorbit cu vreun procuror sau ceva. Din informaţiile mele, asta reiese. Sunt 1715 voturi diferenţă pentru dl Tudorache, candidatul PSD, asta e cifra exactă. Sunt aproape 20 de secţii de votare din 166 unde nu se găsesc voturile, ca să vedeţi amploarea fraudei din mijlocul Bucureştiului, cu filme arătate de toate televiziunile. Vreau să ştiu de ce nu s-a făcut în timp real o numărătoare paralelă la Sectorul 1, pentru că era evident, cu probe prezentate de toate televiziunile, că acolo are loc o fraudă", a replicat Marcel Ciolacu. 

Cine răspunde dacă a avut loc o fraudă 

"Ştiţi cine organizează alegerile? Guvernul. Ei trebuie să răspundă politic dacă a avut loc o fraudă de asemenea anvergură în kilometrul ZERO al Bucureştiului. Cine a coordonat Jandarmeria? Nu poţi ieşi aşa cu sacii ăia, pentru că sunt obiective militarizate secţiile de votare în perioada de alegeri. Lucrurile sunt mai complicate decât ne închipuim. Nu pot să dispară 20 de secţii de votare aşa. Responsabil este dl Orban, primul ministru al României care a organizat alegerile", a mai spus preşedintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel